Crystal & Ink

Shop

Emma - Crystal & Ink

PRACHTIG, STIJLVOL, UNIEK EN BINNEN HANDBEREIK

Hoe het begon...

Tekenen, daar is het eigenlijk mee begonnen. Al van jongs af aan ben ik veel bezig geweest met het tekenen van dieren en in Anime stijl. Uiteindelijk wou ik graag mijn kunst gaan verspreiden maar dan het liefste niet via een papieren tekening maar ergens op uitgewerkt. Iets unieks.

Zo is het idee van tattoo artiest worden steeds sneller, steeds groter geworden. Al 10 jaar lang ben ik aan het dromen om eigen artiest te worden. Maar telkens durfde ik de stap niet te maken.  Tot een paar jaar geleden…

In Januari 2022 ben ik naar België gegaan om daar een opleiding tot tattoo artiest te volgen. Deze heb ik met vlag en wimpel behaald en gaf me vol goede moed om mijn eigen droom waar te gaan maken!

De afgelopen 5 jaar ben ik standhouder geweest op evenementen, hierin was mijn passie glas graveren (met de hand) en edelstenen verkopen. Sinds dat ik mijn diploma heb behaald ben ik actiever gaan zoeken naar een ruimte voor mijn eigen shop. Ook namen de edelstenen het langzaam maar zeker steeds meer over in de stand en kon ik er telkens meer en meer over vertellen, van naam tot soort en van herkomst tot werking.  

Zo kwam ik in April 2024 het winkelpand op de Maaspoort in Weert tegen, met open mond heb ik daar mijn bezichtiging gedaan en ik zag mijn droom direct al voor me in deze ruimtes; voor zou dan de edelstenen winkel komen, wat eigenlijk een hobby tot winkel is geworden. En in het 2e gedeelte zou dat mijn eigen tattoo shop komen… een droom die ik al heel wat jaren stiekem had. 

Een week na de bezichtiging kreeg ik te horen dat ik het pand mocht gaan huren… Wat was dat ongelofelijk! 

Maar hier zijn we dan; Crystal & Ink… 

EDELSTENEN WINKEL EN TATTOO SHOP OP 1 UNIEKE LOCATIE!

Maar wie is nu de persoon achter Crystal & Ink?

Het gezicht achter Crystal & Ink...

Hee hallo! 
Allereerst ben ik erg blij dat je deze pagina bezoekt. Heel erg bedankt daarvoor!

Mijn naam is Emma, ik ben 29 jaar oud, geboren in Haarlem en je kunt me samen met mijn hond en katten na sluitingstijd meestal vinden in het gezellige Brabant. 

Ik ben iemand met een positieve en optimistische kijk op het leven. Daarbij kijk ik graag naar mogelijkheden en is mijn doorzettingsvermogen dan ook zeer groot.

Mijn creativiteit is iets wat me soms in de weg zit, zoveel mogelijkheden, zoveel leuke dingen. Gelukkig kan ik dat nu helemaal kwijt in mijn prachtige vak!

In mijn dagelijks leven kan je mij regelmatig op de dansvloer vinden voor geweldige avond Balfolk. Ook vind je mij bijna elke dag wel in het bos samen met mijn Golden Retriever Fenna. 

Verder vind ik fotografie, een dagje uit, bloemen en vrienden heel erg fijn in mijn leven.

Het is altijd mijn passie geweest om mijn eigen bedrijf te starten waarbij ik mijn creativiteit kan produceren en visie te maximaliseren. 

Wereldwijde Verzending

Kleine onderneming

Veilig Betalen

Geweldige momenten...

Sinds ik als standhouder actief ben zijn er al zoveel mooie momenten geweest. Zo zijn we op meerdere evenementen uitgenodigd, genomineerd voor de Fantasy Awards, uitgenodigd door RTL, super mooie en lieve mensen ontmoet maar bovenal hebben we al naar veel verschillende landen mogen verzenden.