Crystal & Ink

Shop

Geboortestenen

Ben je opzoek naar jouw geboortesteen, of misschien wel die van iemand anders?
Alle informatie en steensoorten kun je hier gemakkelijk vinden. Zowel op geboortedatum als op sterrenbeeld.

Wist je al dat niemand maar 1 steen heeft die bij het sterrenbeeld past maar je er altijd meerdere hebt?
Zo durf ik dus zeker te zeggen dat er altijd wel iets voor je bij zit. Mocht het nou in een trommelsteen, ruw, armbandje, ketting of welke vorm dan ook zijn.

Je geboortestenen kan je altijd combineren met andere stenen met werkingen die bij jou aansluiten of wat je nodig hebt.

Klik op de steennaam om meer over deze steen te ontdekken en te zien wat er op voorraad is.

Over Waterman

Waterman is de rebel van de dierenriem. Dit sterrenbeeld doet dingen graag op een eigen manier. Waterman pakt zaken niet aan zoals hij denkt dat anderen van hem verwachten, maar gaat op zijn eigen manier aan de slag. Dat is voor buitenstaanders niet altijd even goed te begrijpen, maar het werkt wél. Waterman is uitstekend in staat om out of the box te denken en zo oplossingen te bedenken die bij een ander niet eens opkomen.

Vissen - 19 Februari t/m 20 Maart

Over Vissen

Vissen staat bekend als het meest gevoelige sterrenbeeld van allemaal. Dit teken wordt gekenmerkt door een bepaalde zachtheid. Om Vissen hangt een aura van gevoeligheid, kwetsbaarheid en empathie. Anderen voelen direct aan dat ze bij Vissen hun verhaal kwijt kunnen. Ook heeft dit teken een sterke, aangeboren intuïtie. Ze voelt goed aan wat er om haar heen gebeurt, zelfs als anderen haar dat niet vertellen. 

Ram - 21 Maart t/m 20 April

Over Ram

Als eerste teken van de dierenriem wordt Ram gezien als de firestarter, maar ook als een type met kinderlijke energie en het bijbehorende enthousiasme. De Ram is een echte aanpakker die, zodra hij een idee heeft, direct aan de slag wil. Zijn energie en enthousiasme motiveert anderen, waardoor ook zij in actie willen komen. Dat maakt de Ram een uitstekende leider.

Over Stier

Stieren zijn vaak emotioneel stabiel en betrouwbaar. Ze hechten veel waarde aan stabiliteit en voorspelbaarheid in hun relaties en kunnen soms moeite hebben met veranderingen. Ze kunnen ook gevoelig zijn voor kritiek en snel gekwetst zijn. Emotioneel zijn ze vaak bezitterig, eerlijk en trouw.

Over Tweeling

Tweelingen zijn de sociaalste wezens van de dierenriem. De naam van dit teken verklapt al dat Tweelingen altijd op zoek zijn naar gezelschap. Ze zijn in hun element als ze kunnen socializen, nieuwe dingen kunnen leren en plezier kunnen maken. Ze zijn ontzettend nieuwsgierig en vaak ook nog eens slim en gevat.

Kreeft - 22 Juni t/m 23 Juli

Over Kreeft

Kreeften zijn trouw en toegewijd in hun relaties en willen graag een diepe verbondenheid met hun partner voelen. Toch kunnen Kreeften ook jaloers en beschermend zijn in hun relaties. Ze kunnen moeite hebben met veranderingen en hebben soms een harde tijd om los te laten van de dingen die hen vertrouwd zijn.

Over Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw vecht altijd tegen onrecht. Als iemand anders onrechtvaardig wordt behandeld, snelt de Leeuw erbij om de zaak te regelen. Ze zijn niet geïntimideerd en tonen grootsheid, ook al weten ze dat de strijd verloren is. Bovendien zijn mensen met het sterrenbeeld Leeuw zeer warm, vrolijk en optimistisch.

Over Maagd

Een maagd is een zorgzame en zorgvuldige persoonlijkheid. Ze bekijken situaties vaak rationeel en ze wikken en wegen vaak lang voordat ze een keuze maken. Een Maagd kan soms wat perfectionistisch zijn en hebben altijd oog voor detail. Maagden zijn loyaal, betrouwbaar en goede vrienden.

Weegschaal - 24 September t/m 23 Oktober

Over Weegschaal

Een belangrijk eigenschap van de weegschalen is dat ze een grote behoefte hebben aan harmonie. Daarom wil de typische weegschaal altijd de vrede bewaren. En vandaar dat het voor een weegschaal ook moeilijk is om “nee” te zeggen. Kortom, weegschalen zijn vriendelijk, eerlijk en over het algemeen heel diplomatiek.

Over Schorpioen

Het sterrenbeeld Schorpioen wordt geassocieerd met donkerte. Alles wat verborgen, taboe of duister is, hoort bij dit teken. Schorpioen houdt ervan om de onderste steen boven te halen. Dit sterrenbeeld voelt haarfijn aan hoe iets écht zit, zelfs als anderen dit het liefst verborgen houden. Zelf is de Schorpioen niet zo van het openbaren. Het kan lang duren tot een Schorpioen een ander in vertrouwen neemt. En dan nog zal er altijd een bepaalde mate van mysterie bestaan rondom dit sterrenbeeld.

Boogschutter - 23 November t/m 22 December

Over Boogschutter

Het sterrenbeeld Boogschutter staat bekend om hun avontuurlust, onafhankelijkheid, creatieve verbeeldingskracht, waardering voor rechtvaardigheid, interesse in reizen en filosofie, en hun streven naar vrijheid. Zij hechten veel waarde aan hun onafhankelijkheid en de vrijheid om te doen en te zijn wie ze willen zijn.

Over Steenbok

Een Steenbok stelt hoge eisen aan zichzelf en geeft nooit op. Dankzij zijn toewijding en doorzettingsvermogen gaat hij door waar anderen al lang afhaken. Steenbokken hebben discipline en geduld en gaan net zo lang door tot het gelukt of af is. Steenbokken zijn zorgzaam en sympathiek en helpen je altijd, no matter what.