Crystal & Ink

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vivarium

11 november 2023 - 12 november 2023

Afgelopen jaar was daar, na twee vervelende COVID jaren, eindelijk de terugkeer van Vivarium. En dus ook van MACE, de Marine Aquarium Conference of Europe; het zeewatergedeelte van ons evenement. Ondanks die veel te lange pauze voelde het voor iedereen alsof we nooit weg waren geweest. Zowel standhouders, bezoekers als organisatie kijken dan ook terug op een geweldige editie.

Dit jaar staan Vivarium & MACE uiteraard ook weer op de agenda en wel op 11 & 12 November. En dat kan natuurlijk alleen maar op onze vaste locatie: Autotron Den Bosch (Rosmalen). Met duizenden bezoekers, bijna 200 standhouders en een bomvol programma aan activiteiten streven wij er naar om onze eretitel als het grootste evenement voor onze hobby wederom waar te maken.

Net als voorheen doen wij dat weer met aanwezigheid van de grootste merken uit de aquariumhobby, zowel zoetwater als zeewater. Aangevuld met de allerbeste winkeliers, webshops, verenigingen en particuliere kwekers bieden wij een gevarieerd aanbod van standhouders uit heel Europa.

Om de totale ervaring die van Vivarium & MACE een evenement maken compleet te maken, staat er op beide dagen een compleet programma van presentaties, wedstrijden, workshops, tentoonstellingen, quizzen en nog veel meer activiteiten. Tezamen met diverse leuke en leerzame activiteiten voor de jonge bezoekers is Vivarium 2023 weer een geweldig dagje (of weekendje) uit voor het hele gezin.

Wij kijken er alvast naar uit om u allemaal op Vivarium & MACE 2023 te mogen begroeten!

Gegevens

Begin:
11 november 2023
Einde:
12 november 2023
Site:
https://www.vivariumbeurs.nl/