Crystal & Ink

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rapalje Zomerfolk

10 juni 2023 - 11 juni 2023

Kom naar het Rapalje Zomerfolk Festival, dat plaatsvindt op 10 en 11 juni 2023 op de Zonneweide midden in de natuur in het hart van Stadspark van Groningen! Hier kunt u de beste Keltische en volksmuziek ervaren in een prachtige buitenlocatie. Ons festival biedt live optredens van sommige van de meest getalenteerde en populaire volksmuzikanten uit de hele wereld, evenals een variatie aan andere culturele activiteiten zoals workshops, vertellen van verhalen en demonstraties van traditionele ambachten.

Gehouden op een pittoreske locatie midden in de natuur, is ons festival de perfecte manier om een zomerdag of -weekend door te brengen met vrienden en familie. U kunt genieten van de levendige sfeer en de levendige muziek, terwijl u tegelijkertijd ook kennis kunt maken met de cultuur en tradities van de Keltische landen.

Laat de kans niet voorbijgaan om deel te zijn van het Rapalje Zomerfolk Festival! Koop nu uw tickets en kom langs voor een weekend vol plezier, muziek en cultuur. Tot ziens op het festival!

Gegevens

Begin:
10 juni 2023
Einde:
11 juni 2023
Site:
https://zomerfolk.nl/