Seleniet ruw

 4.50
Categorie:

Seleniet ruw

 4.50
 12.00
For 2 item(s)
Productomschrijving: Seleniet (Satijnspaat) – Krachtige Beschermsteen voor Zuiverheid en Heling

Beschrijving: Seleniet, ook bekend als Satijnspaat, is een krachtige en spirituele steen met een stralende, zijdeachtige glans. Deze bijzondere kristal, die zijn naam ontleent aan de Griekse maangodin Selene, staat bekend om zijn zuiverende en helende eigenschappen. De transparante of witte kleur en de delicate gelaagdheid maken Seleniet niet alleen esthetisch prachtig, maar ook een waardevolle toevoeging aan je spirituele collectie.

Werking van de steen:

  • Zuivering en Bescherming: Seleniet is de ultieme steen voor energetische zuivering. Hij zuivert de aura, verwijdert negatieve energie en creëert een beschermend schild om je heen.
  • Spirituele Verbinding: Deze steen bevordert een diepe spirituele verbinding en helpt bij het openen van het kruinchakra. Dit versterkt je intuïtie en verbindt je met hogere bewustzijnsniveaus.
  • Kalmerend en Rustgevend: Seleniet brengt kalmte en rust, ideaal voor meditatie en het verminderen van stress. Het creëert een vredige omgeving en helpt bij het in balans brengen van emoties.
  • Emotionele Heling: De zachte energie van Seleniet bevordert emotionele heling door het oplossen van blokkades en het stimuleren van innerlijke vrede.
  • Verhoogt Trilling en Bewustzijn: Regelmatig gebruik van Seleniet verhoogt je energetische trillingen, wat helpt bij het vergroten van je bewustzijn en spirituele groei.

Zoekwoorden voor SEO: Seleniet, Satijnspaat, beschermende steen, spirituele heling, kruinchakra, aura reinigen, negatieve energie verwijderen, meditatie steen, stress verminderen, emotionele heling, spirituele groei, energetische trillingen, bewustzijn verhogen.

Conclusie: Seleniet (Satijnspaat) is meer dan een prachtige kristal; het is een onmisbare metgezel voor iedereen die op zoek is naar spirituele verdieping, bescherming en emotionele balans. Voeg deze krachtige steen toe aan je collectie en ervaar de unieke energie van Seleniet.