Roze Amethist toren 2

 44.99

1 op voorraad

Categorie:

Roze Amethist (Dream Amethist): De Steen van Innerlijke Vrede en Zelfliefde

De Roze Amethist, ook wel bekend als Dream Amethist, is een unieke en krachtige edelsteen die rust en balans brengt. Deze prachtige steen, met zijn zachte roze tinten en mysterieuze patronen, is een must-have voor iedereen die op zoek is naar spirituele groei, emotionele genezing en innerlijke vrede.

Kenmerken van de Roze Amethist:

  • Kleur: Zachte tinten van roze met lavendel en paarse accenten.
  • Vorm: Natuurlijke kristalvormen of gepolijste stenen.
  • Herkomst: Vaak gevonden in Brazilië, Uruguay en Madagaskar.

De Werking van de Roze Amethist:

  1. Bevordert innerlijke vrede en kalmte: Deze steen helpt bij het verminderen van stress en het bevorderen van een diepe staat van ontspanning.
  2. Versterkt zelfliefde en zelfacceptatie: Roze Amethist helpt je om jezelf te omarmen en te accepteren zoals je bent, wat bijdraagt aan een groter gevoel van eigenwaarde.
  3. Stimuleert spirituele groei: Deze steen opent je derde oog en versterkt intuïtie, waardoor je gemakkelijker in contact kunt komen met je hogere zelf.
  4. Emotionele genezing: Het kalmerende effect van de Roze Amethist maakt het een uitstekende steen voor het genezen van emotionele wonden en trauma’s.
  5. Beschermt tegen negatieve energieën: De Roze Amethist fungeert als een schild tegen negatieve invloeden, zowel van buitenaf als van binnenuit.

Toepassingen:

  • Meditatie: Plaats de Roze Amethist tijdens meditaties op je derde oog of hartchakra voor diepe inzichten en heling.
  • Slaapondersteuning: Leg de steen onder je kussen om rustiger te slapen en dromen beter te herinneren.
  • Interieurdecoratie: Door de mooie roze tinten is het een populaire keuze voor het energetiseren van woonruimtes.

Zoekwoorden: Roze Amethist, Dream Amethist, edelstenen, spirituele groei, emotionele genezing, zelfliefde, kalmte, stressverlichting, chakra healing, bescherming tegen negatieve energie, intuïtie, meditatieve stenen.

Met de Roze Amethist haal je niet alleen een prachtig stuk natuur in huis, maar ook een bron van rust, liefde en bescherming. Perfect voor iedereen die zijn spirituele reis wil verdiepen en balans wil vinden in het dagelijks leven.

Gewicht 0.07 kg