Rode Jaspis bol

 9.95
Categorie:
 17.45
For 2 item(s)

Rode Jaspis bol – Krachtige Steen voor Gronding en Vitaliteit

Rode Jaspis is een populaire edelsteen, bekend om zijn aardende en beschermende eigenschappen. Deze krachtige steen biedt stabiliteit en energie, en is ideaal voor mensen die rust en balans zoeken. De Rode Jaspis wordt al eeuwenlang gebruikt om fysieke en emotionele kracht te versterken.

Eigenschappen van Rode Jaspis:

  • Aardend: Rode Jaspis helpt je om in het hier en nu te blijven. Het verbindt je met de energie van de aarde en biedt stabiliteit.
  • Beschermend: Deze steen biedt bescherming tegen negatieve energieën en invloeden van buitenaf. Hij fungeert als een energetisch schild.
  • Versterking van moed: Rode Jaspis staat bekend om het versterken van moed en zelfvertrouwen. Ideaal voor situaties waarin je je krachtig moet voelen.
  • Bevordert vitaliteit: Deze steen geeft nieuwe energie en vitaliteit, vooral bij vermoeidheid of een gebrek aan motivatie.
  • Stimuleert wilskracht: Rode Jaspis helpt je om door te zetten en doelen te bereiken. Het bevordert focus en doorzettingsvermogen.
  • Balans en harmonie: De steen bevordert emotionele balans en helpt je om innerlijke rust te vinden, vooral in stressvolle tijden.

Werking van de Rode Jaspis:

  1. Gronding en stabiliteit – Helpt om geaard te blijven, zelfs in chaotische situaties. Het zorgt voor innerlijke rust en evenwicht.
  2. Fysieke kracht – Versterkt je lichaam en geeft energie, wat helpt bij vermoeidheid en uitputting.
  3. Bescherming tegen negatieve energie – Werkt als een energetisch schild, waardoor je beter beschermd bent tegen negatieve invloeden.
  4. Zelfvertrouwen en moed – Verhoogt je zelfvertrouwen en helpt je obstakels met moed te overwinnen.
  5. Wilskracht en focus – Verbetert je concentratie en helpt bij het behalen van doelen.

Zoekwoorden: Rode Jaspis, aardende edelsteen, balans, bescherming, vitaliteit, energie, zelfvertrouwen, meditatie.

Meer rode Jaspis – Klik Hier

Gewicht 0.02 kg