Melody Stone (Super Seven)

 1.50
Categorie:

Productomschrijving: Melody Stone (Super Seven)

Beschrijving: De Melody Stone, ook wel bekend als Super Seven of Sacred Seven, is een zeldzame en krachtige edelsteen die bestaat uit zeven verschillende mineralen: Amethist, Bergkristal, Rookkwarts, Rutielkwarts, Goethiet, Lepidoliet en Cacoxeniet. Deze unieke samenstelling maakt de Melody Stone tot een van de meest veelzijdige en spiritueel versterkende kristallen die beschikbaar zijn. Met haar krachtige energieën helpt deze steen om diepgaande innerlijke transformaties te bewerkstelligen en spirituele groei te bevorderen.

Werking van de Melody Stone (Super Seven):

  • Spirituele groei en ontwaking: De Melody Stone helpt bij het openen en activeren van alle zeven chakra’s, wat leidt tot verhoogde spirituele inzichten en intuïtieve vermogens.
  • Helende energieën: Deze steen versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam en ondersteunt bij emotionele en fysieke genezing.
  • Bescherming en zuivering: De krachtige energieën van de Super Seven zorgen voor een beschermend veld om je heen, waardoor negatieve energieën worden afgeweerd en transmutatie plaatsvindt.
  • Verbinding met hogere rijken: De Super Seven vergemakkelijkt communicatie met spirituele gidsen en engelen, en helpt bij het channelen van universele wijsheid.
  • Balans en harmonie: Deze steen brengt balans tussen lichaam, geest en ziel, waardoor innerlijke rust en harmonie worden bevorderd.
  • Creativiteit en manifestatie: De krachtige vibraties van de Melody Stone stimuleren creativiteit en helpen bij het manifesteren van je intenties en doelen.

Zoekwoorden: Melody Stone, Super Seven, Sacred Seven, edelsteen, spirituele groei, chakra’s, genezing, bescherming, energie, kristal, intuïtie, manifestatie, hogere rijken, spirituele gidsen, creativiteit, helende energie, balans, harmonie, innerlijke rust.

Waarom kiezen voor de Melody Stone? De Melody Stone (Super Seven) is ideaal voor wie op zoek is naar een steen die niet alleen een sterke spirituele verbinding biedt, maar ook ondersteunt bij persoonlijke groei en zelfontdekking. Voeg deze krachtige edelsteen toe aan je collectie en ervaar de diepgaande voordelen van deze uitzonderlijke combinatie van mineralen.

Gewicht 0.01 kg