Unakiet 20-30 gram

 6.50
Categorie:
 14.00
For 2 item(s)

Productomschrijving: Unakiet

Unakiet is een unieke, kleurrijke edelsteen die bekend staat om zijn helende eigenschappen en vermogen om emotionele balans te bevorderen. Met zijn prachtige mix van groene epidoot en roze veldspaat is unakiet een visueel aantrekkelijke steen die zowel fysiek als emotioneel welzijn ondersteunt. Deze steen wordt vaak gebruikt in sieraden en spirituele praktijken en staat symbool voor herstel en groei.

Kenmerken en Werking van de Unakiet:

  1. Emotionele Heling en Balans: Unakiet staat bekend om zijn vermogen om emotionele blokkades los te maken en te helpen bij het verwerken van oude pijn en trauma. Het bevordert zelfliefde en begrip, waardoor emotionele balans wordt hersteld.
  2. Ondersteuning bij Herstel: Deze steen wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van genezing en herstel na ziekte of emotioneel trauma. Unakiet stimuleert regeneratie en bevordert een gevoel van welzijn.
  3. Verbetering van Interpersoonlijke Relaties: Unakiet helpt om relaties te versterken door empathie en begrip te bevorderen. Het kan helpen bij het oplossen van conflicten en het versterken van communicatie tussen geliefden en vrienden.
  4. Stimulering van Spirituele Groei: Deze steen helpt bij het openen van het derde oog en het verhogen van spirituele inzichten. Unakiet wordt vaak gebruikt tijdens meditatie om spirituele groei en intuïtieve vaardigheden te bevorderen.
  5. Verbinding met de Aarde: Unakiet staat bekend om zijn aardende eigenschappen, die helpen om de energie van de gebruiker te verbinden met de natuurlijke wereld. Dit bevordert een gevoel van stabiliteit en evenwicht in het dagelijks leven.

Waarom kiezen voor Unakiet?

Unakiet is meer dan alleen een mooie steen; het is een krachtige tool voor emotionele en spirituele groei. Met zijn kalmerende energieën en helende krachten is het een perfecte aanvulling voor iedereen die op zoek is naar emotionele balans, herstel en een diepere verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen. Voeg unakiet toe aan je edelsteencollectie en ervaar de helende werking van deze prachtige steen.

Zoekwoorden: Unakiet, helende edelsteen, emotionele balans, spirituele groei, herstel edelsteen, aardende stenen, zelfliefde, regeneratie, intuïtieve vaardigheden, meditatie steen.

Met unakiet breng je niet alleen schoonheid in je leven, maar ook een bron van helende energie en emotioneel welzijn. Ontdek de krachtige werking van unakiet en ervaar de rust en balans die het kan brengen.

Gewicht 0.03 kg