Gele Jaspis 10 – 20 gram

 4.95
Categorie:
 12.45
For 2 item(s)

Productomschrijving: Gele Jaspis

Gele Jaspis is een prachtige, aardende edelsteen die bekendstaat om zijn beschermende en stabiliserende eigenschappen. Deze zonnige steen, met zijn warme gele tinten, staat symbool voor persoonlijke kracht, moed en vastberadenheid. Gele Jaspis helpt je in het dagelijkse leven te aarden en geeft je een stevig fundament om op te bouwen. Of je nu op zoek bent naar meer zelfvertrouwen, wil werken aan je innerlijke rust, of gewoon een mooie en betekenisvolle steen aan je collectie wil toevoegen, Gele Jaspis is de ideale keuze.

Eigenschappen en werking van Gele Jaspis:

  • Bescherming: Gele Jaspis fungeert als een beschermende steen die negatieve energieën afweert en een veilige omgeving creëert.
  • Stabiliteit: Deze steen helpt om emoties in balans te brengen en zorgt voor emotionele stabiliteit.
  • Zelfvertrouwen: Verhoogt het zelfvertrouwen en moed, vooral in stressvolle situaties.
  • Aarding: Bevordert de verbinding met de aarde, wat bijdraagt aan een gevoel van veiligheid en verbondenheid.
  • Creativiteit: Stimulans voor creativiteit en het realiseren van ideeën.
  • Energie: Versterkt de energiestroom door het lichaam en helpt bij het herstellen van energieverlies.

Zoekwoorden: Gele Jaspis, edelsteen, bescherming, stabiliteit, zelfvertrouwen, aarding, creativiteit, energie, persoonlijke kracht, moed, vastberadenheid.

Extra informatie:
Gele Jaspis kan worden gedragen als sieraad, worden geplaatst in woonruimtes of meegenomen in een zak om te profiteren van zijn helende krachten gedurende de dag. De steen is geschikt voor zowel beginners als ervaren edelsteenliefhebbers.

Met Gele Jaspis haal je niet alleen een prachtige steen in huis, maar ook een bron van kracht en stabiliteit die je in je dagelijks leven ondersteunt. Ontdek de voordelen van Gele Jaspis en voeg deze krachtige edelsteen toe aan je collectie!

Gewicht 0.04 kg